Where there’s Light, there’s Dark: Maak kennis met de VanMoof S5 & A5 Dark Gray.

VanMoof introduceert de langverwachte Dark Gray afwerking om de nieuwste generatie revolutionaire stads-e-bikes compleet te maken.

Amsterdam, 15 maart - Vandaag onthult VanMoof dat de elektrische VanMoof S5 & A5 klaar is om te rijden in de gloednieuwe, langverwachte Dark Gray afwerking. Vanaf vandaag kunnen riders een S5 of A5 Dark Gray kopen en verwachten binnen 8 weken te rijden. Met dezelfde geremasterde rechte en lagere instap frames en revolutionaire technologie als de VanMoof S5 & A5 Light Gray, maakt de Dark Gray de 5-serie van het merk compleet. VanMoof maakt gebruik van de unieke coëxistentie van licht en donker in de stad om de esthetiek van zijn nieuwste stads-e-bikes te omlijsten. 

VanMoof S5 & A5: Functie-overzichtde

VanMoof S5 & A5 hebben een opnieuw ontworpen, ultrastille en krachtige motor, een batterij met groot bereik, een extra krachtige Boost-knop en de nieuwste VanMoof antidiefstaltechnologie. De LED Halo Ring interface op het stuur communiceert real-time feedback over snelheid, batterij niveaus en meer. De VanMoof S5 & A5 Dark Gray is te koop via VanMoof's website voor €2998.

Boek jouw testrit Riders kunnen via https://www.vanmoof.com/nl-NL/test-rides bekijken welke steden wereldwijd momenteel testritten aanbieden en die van hen boeken.

Over VanMoof

VanMoof werd in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee Nederlandse broers die droomden van de perfecte stadsfiets. Vandaag de dag bieden de strakke, meermaals bekroonde e-bikes een high-tech en feature-rijke ervaring voor een wereldwijde community van riders. Als ‘s werelds snelst groeiende e-bike merk ligt VanMoof op de koers om stedelijke mobiliteit te herdefiniëren en de next billion on bikes te krijgen. VanMoof verkoopt zijn e-bikes direct online aan riders, met Brand Stores in meer dan 20 steden wereldwijd, van Parijs en New York tot San Francisco en Tokio. Het servicenetwerk van Service Hubs en gecertificeerde workshops wordt iedere dag uitgebreid en strekt zich momenteel uit over 50 steden.