Tijd voor een testrit: VanMoof onthult dat de gloednieuwe S5 & A5 klaar zijn om de straat op te gaan

Vanaf 15 augustus kunnen riders de langverwachte e-bikes van 2022 uitproberen in hun stad.

Amsterdam, 15 augustus 2022 - VanMoof maakt vandaag bekend dat de VanMoof S5 & A5 beschikbaar zijn voor testritten in Amsterdam en Berlijn (testritten volgen in andere steden over de hele wereld in augustus en september). 

Na een recordbrekende lancering in april, met een ongekend aantal bezoekers op de website en een internationale buzz, zijn de nieuwste e-bikes van VanMoof nu klaar om de straat op te gaan. Riders kunnen een testrit maken op de VanMoof S5 & A5, de nieuwste generatie baanbrekende e-bikes van het merk.

Agenda testritten

De eerste twee steden waar testritten worden aangeboden zijn Amsterdam en Berlijn. Riders kunnen later in augustus en september ook testritten boeken in Londen, Parijs, Hamburg, Munster, New York City en San Francisco. In september en oktober volgen testritten in andere steden over de hele wereld.

Nieuwe fietsen, nieuwe frames

De twee nieuwe 5-Series frames bieden riders de meest eenvoudige en toegankelijke manier om op een VanMoof te rijden. De S5 is een opfrisser van het onmiskenbare rechte VanMoof-frame met kleinere wielen. De hoge zitpositie blijft de beste keuze om gecontroleerd te cruisen. Het gloednieuwe A5-model heeft een verlaagd instapframe, waardoor je er gemakkelijk op- en afspringt tijdens wendbare stadsritten. Het geheel nieuwe frame is ontworpen met mensen die nieuw zijn met fietsen in gedachten.

Ontworpen tot in perfectie

De VanMoof S5 & A5 zijn uitgerust met een opnieuw ontworpen ultrastille en krachtige motor, een batterij met groot bereik, een extra krachtige Boost-knop en de nieuwste VanMoof-antidiefstaltechnologie. Het nieuwe stuurinterface met LED Halo Rings communiceert real-time feedback over de snelheid, het batterijniveau, de ontgrendeling en nog veel meer. Het geheel nieuwe, verlaagde A5-frame met instap biedt meer riders wereldwijd de mogelijkheid om hun eerste e-bike-ervaring op te doen. De VanMoof S5 & A5 worden geleverd in een grijze kleur en zijn te koop voor de introductieprijs van € 2498.

Een testrit boeken?

Via vanmoof.com kunnen riders zien in welke steden wereldwijd momenteel testritten worden aangeboden en kunnen zij een testrit boeken.

_______________________

Over VanMoof

VanMoof is in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee Nederlandse broers die droomden van de perfecte stadsfiets. De stijlvolle, meermaals bekroonde e-bikes bieden een hightech ervaring voor een groeiende wereldwijde community van bijna 200.000 gepassioneerde riders. En de e-bikepioniers zijn nog maar net begonnen. Als 's werelds snelst groeiende en meest gefinancierde e-bikemerk is VanMoof op weg om de toekomst van stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren en de next billion on bikes te krijgen. VanMoof verkoopt haar e-bikes direct online aan riders, met Brand Stores in meer dan 20 steden wereldwijd, van Parijs en New York, tot San Francisco en Tokio. Het steeds groeiende servicenetwerk van Service Hubs en certified workshops strekt zich inmiddels uit over meer dan 50 steden.