arrow-large arrow-slider arrow-small arrow basket-next basket check close electrified facebook info vanmoof_instagram_stylized_icon_03 instagram lock pinterest smartphone usp-obsession usp-price usp-ready usp-return usp-shipping usp-sizing usp-support usp-warranty warning
trashbin edit

VanMoofs nieuwe Electrified S komt met problemen, briljante problemen


VanMoofs nieuwe Electrified S komt met problemen, briljante problemen

De splinternieuwe Electrified S met boostfunctie is sinds vandaag te koop. VanMoof waarschuwt met bijbehorende campagne voor serie briljante problemen.

639138270 1280

Amsterdam, 13 juni 2017 – De wereldwijde verkoop van de nieuwste Electrified S start vandaag. Deze kersverse e-bike heeft een knop waarmee de rijder zichzelf naar een topsnelheid van 32 km/u voortstuwt. De turbo booster is uniek in de wereld en is VanMoofs nieuwste innovatie om fietsen in de stad zo plezierig en gemakkelijk mogelijk te maken. In de media campagne die de Electrified S aan de wereld introduceert, waarschuwt de Amsterdamse fietsfabrikant voor de vele (briljante) problemen waar nieuwe rijders aan zullen moeten wennen.

Ties Carlier, medeoprichter van VanMoof licht toe: “E-bikes hebben last van een saai imago. Wij wilden het gevoel dat je krijgt van bijvoorbeeld de ludicrous mode in een Tesla, naar de Electrified S brengen.”

Belangrijkste features van de Electrified S upgrade:

  • Boost knop – Met een druk op de boostknop schiet de fietser in een paar seconden van nul naar topsnelheid (32km/h, in EU Modus begrensd op 25km/h).
  • Soepele rijervaring – De 250 W naaf motor en de 418 Wh accu zijn stiller, krachtiger en efficiënter waardoor de actieradius is vergroot, ook bij hoger motorvermogen.
  • Touch-Unlock – Dankzij geïntegreerde bluetooth technologie herkent de fiets wanneer de eigenaar dichtbij is en gaat de fiets van het slot met een simpele aanraking van de touchscreen.
  • Anti-diefstal sensor – De nieuwe G-sensor stuurt een bericht als er aan de fiets gemorreld wordt. Bij diefstal kan de eigenaar via de smartphone app de wereldwijde anti-diefstal-tracking activeren.
  • Steeds slimmer – Door regelmatige wireless updates worden de fiets en de smartphone app steeds slimmer.
  • Peace-Of-Mind Service – Deze optionele service houdt in dat, in geval van diefstal, VanMoof Bike Hunters jouw Electrified S zullen opsporen en terugbrengen.

Absoluut moeiteloze rijervaring

De upgrade van de Electrified S zorgt voor een ongekend soepele rijervaring. Dit is met name te voelen in de de krachtige acceleratie. Met een druk op de boost knop wordt de rijder in een ruk van 0 naar de topsnelheid (begrensd op 32 km/h) geholpen, waardoor steile hellingen en stevige tegenwind een fluitje van een cent worden.

Sterker, verder, slimmer

De sterkere 250 W naaf motor en de efficiëntere 418 Wh accu van de nieuwe Electrified S zijn goed voor een actieradius van 120 km in de Economy Modus. Nu is ook in de hogere standen de actieradius met 20% verbeterd ten opzichte van de eerste release in 2016. Slimme functies zoals Touch-Unlock zorgen bovendien voor een gestroomlijnde gebruikerservaring; het elektronische slot is met de smartphone app verbonden en kan worden geopend met een simpele aanraking van de module op de fiets.

Nonstop innovaties

De upgrade komt binnen een jaar na de release van de Electrified S. Dat lijkt snel, maar het zal VanMoof rijders nauwelijks verrassen. VanMoof voegt regelmatig functies toe in nieuwe app releases, waardoor de fietsen continue slimmer worden. VanMoof gebruikt de feedback van haar rijders als input voor deze toevoegingen. Zo lanceerde VanMoof onlangs de Park Location functie waardoor rijders kunnen terugzien waar hun fiets geparkeerd staat. Met de nieuwe Electrified S heeft VanMoof het kenmerkende design in tact gehouden.

“We hebben voor deze update gewerkt aan het verbeteren van de rijervaring daar waar het het meeste verschil zou maken in het dagelijks gebruik van onze rijders.”

Ties Carlier, mede-oprichter VanMoof

Diefstalbestendig

De Electrified S is ontworpen om dieven op alle mogelijke manieren te ontmoedigen. Zo zijn de slotbouten en -moeren door VanMoof zelf ontworpen, De geüpgradede smart module bevat een G-sensor die het door heeft wanneer iemand aan de fiets zit., geïntegreerde-slot en GSM anti diefstal-tracking aan toe en je hebt een fiets die nagenoeg niet te stelen is. VanMoof heeft hier zoveel vertrouwen in dat Electrified S-rijders zich voor slechts 7 euro per maand kunnen abonneren op de Peace-Of-Mind-Service. Wordt je fiets onverhoopt toch gestolen, dan sporen de Bike Hunters van VanMoof hem op. Lukt het ze niet binnen twee weken, dan krijg je een nieuwe van VanMoof.

Early bird korting

De geüpgrade Electrified S is vanaf 13 juni verkrijgbaar op vanmoof.com en in de VanMoof brandstores in Amsterdam, Berlijn, Brooklyn, en Taipei. Hij gaat €2998,- kosten, maar snelle beslissers ontvangen op de releasedag een early bird korting van €500,- op een zeer beperkt aantal fietsen.

Download PDF

Over VanMoof

VanMoof is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Ties en Taco Carlier en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol internationaal fietsenproducent. De broers Carlier startten VanMoof met het doel de perfecte stadsfiets te creëren. Dit zagen zij als de eerste stap om de Hollandse fietscultuur wereldwijd te laten doorbreken. Omdat zij geloven dat de fiets het ideale, meest duurzame vervoersmiddel is in de moderne stad. Waar ook ter wereld. Acht jaar later bestaat het VanMoof team uit ruim 70 personen, verspreid over drie continenten en staat het merk bekend om haar design, focus op functionaliteit en de innovaties die ze introduceerde om de fiets rijklaar te maken voor de 21ste eeuw. Inmiddels is de VanMoof fiets bekroond met diverse internationale prijzen, waaronder EUROBIKE award, Fast Company Innovation By Design Award, de Nederlandse Dutch Design Award en de prestigieuze RED DOT design award. Voor het laatste nieuws, volg ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Press contact

Contactpersoon
Contactinformatie

VanMoof HQ Amsterdam
Mauritskade 55
1092 AD Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 33 07 401
[email protected]