• Company

VanMoof opent flagship store

Thuiskomen bij bike doctors, koffie drinken en specialistisch advies

31 MAART 2015, AMSTERDAM

De internationaal bekende stadsfietsenproducent VANMOOF opent op 30 april een flagshipstore aan de Mauritskade in Amsterdam. Binnen de vernieuwde winkelformule wordt de collectie op een moderne manier in een ruimtelijke en lichte omgeving gepresenteerd. Experts lichten hun keuze voor kwaliteit en ontwerp aan bezoekers toe en de consument krijgt er vrij inzicht in de laatste technologische ontwikkelingen. Naast Amsterdam opent VANMOOF binnenkort ook in Osaka, Taipei en Singapore flagshiptores. Vanaf eind april zijn de iconische stadsfietsen alleen nog online en via de speciale stores verkrijgbaar.

De flagshipstore heeft, net zoals de VANMOOF stadsfiets, een robuust en stoer karakter. Wie het markante pand binnentreedt krijgt via een balkon een inkijkje in het hoofdkantoor en kan tijdens het overwegen van keuzes terecht in de speciale koffiebar. Volgens VANMOOF oprichter Taco Carlier moeten bezoekers zich er thuis voelen. Over de gehele inrichting van de flagshipstore is nagedacht en ook het personeel dat in de store aanwezig is, is zorgvuldig geselecteerd.

Fietsenmakers 2.0

Wie vragen heeft over het iconische uiterlijk van de fiets en alle toebehoren, kan direct bij de designers van de fiets terecht. Voor specifieke wensen zijn er de VANMOOF experts. Wie schade heeft rijdt de aangelegen drive-in binnen waar zogeheten ‘bike doctors’ de klant verder helpen. Bike doctors, dat zijn de fietsenmakers 2.0. Zij zijn speciaal door VANMOOF opgeleid en kennen de diverse series daarom door en door.

De VANMOOF flagshipstore is gevestigd aan de Mauritskade 55 in Amsterdam en wordt eind april officieel geopend. Meer informatie en specifieke openingstijden staan vermeld op www.vanmoof.com.

Over VANMOOF

VANMOOF is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Ties en Taco Carlier en is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol internationaal fietsenproducent. Het team van VANMOOF ontwerpt stadsfietsen met een totale focus op functionaliteit. VANMOOF speelt in op de groeiende populariteit van de stadsfiets in steden zoals New York en Tokyo en verkoopt inmiddels elk uur, in 39 landen over de hele wereld, een fiets. Het internationale ontwerpteam van VANMOOF staat voor continue interactie met gebruikers en het toepassen van moderne technieken in een eeuwenoud concept. Het functionele ontwerp werd bekroond met diverse internationale prijzen, waaronder EUROBIKE award, de Nederlandse Dutch Design Award en RED DOT design award.

- EINDE PERSBERICHT / PERSUITNODIGING -

Op 30 april wordt de VANMOOF flagshipstore officieel geopend. Gelijktijdig zullen oprichters en broers Taco en Ties Carlier meer uitleg geven over het wijzigen van het distributiekanaal en is er aandacht voor de nieuwste VANMOOF series. Wil je graag bij de feestelijke opening aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar Kim Kerver ([email protected]) of bel met 06 – 3601 2880.

Contact

Kijk je uit naar meer informatie over de nieuwe flagshipstore, neem dan contact op met Merktroubadour Kim Kerver, via telefoonnummer 06 – 3601 2880 of per e-mail via [email protected] Aangehangen beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken.

Relevante links