VANMOOF Q-SERIES: STIJLVOL EN WINTERPROOF

Ultieme stadsfiets voor Queens vanaf vandaag verkrijgbaar

Amsterdam, 28 oktober 2015 – Keep calm & welcome winter! Koning Winter staat weer voor de deur en dit jaar heeft hij een koningin meegenomen. Maak kennis met de nieuwste VANMOOF Q-series: de Queen onder de stadsfietsen. Het is dé fiets voor de hardwerkende en multitaskende vrouw, die ook gedurende de wintermaanden veilig en stijlvol van A naar B wilt komen. De Q-series heeft een unieke ingebouwde opbergruimte, waarmee je eenvoudig een paar stiletto’s, extra kleding of een handtas in mee kunt nemen. Zo ben je voorbereid op elke weers- en werkomstandigheid en kom je altijd stijlvol voor de dag. De Q-series (vanaf 789,-) is vanaf vandaag via www.vanmoof.com en in de VANMOOF flagshipstore aan de Mauritskade in Amsterdam verkrijgbaar.

De Q-series brengt je van je werk naar de crèche en van de sportschool naar de kroeg. Een fiets die je niet laat zitten in de koudste en donkerste tijd van het jaar. Geen zorgen over kapotte fietslampjes, want de verlichting van de Q-series werkt pedaalaangedreven en is feller dan ooit! Daarnaast zorgt het lichte maar solide aluminium frame ervoor dat de Q-series niet van de weg te blazen is waardoor je supersnel, én met stijl, aankomt op je bestemming. Zo houd je meer tijd over voor de leuke dingen die de winter biedt, zoals kerstshoppen en warme chocolademelk drinken. Go with the snow!

Pimp your ride

Maak de Q-series een echte eyecatcher door de fiets naar jouw eigen smaak te customizen. Zo is deze Queen verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (zwart, goud, zilver, mint en roze) en kan je de fiets upgraden met verschillende accessoires. Je kind naar de crèche brengen? Kies voor een kinderzitje! Met de Q-series is alles mogelijk en is er voor iedere vrouw wat wils.

Over VANMOOF

VANMOOF is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Ties en Taco Carlier en is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol internationaal fietsenproducent. Het team van VANMOOF ontwerpt stadsfietsen met een totale focus op functionaliteit. VANMOOF speelt in op de groeiende populariteit van de stadsfiets in steden zoals New York en Tokyo en verkoopt inmiddels elk uur, in 39 landen over de hele wereld, een fiets. Het internationale ontwerpteam van VANMOOF staat voor continue interactie met gebruikers en het toepassen van moderne technieken in een eeuwenoud concept. Het functionele ontwerp werd bekroond met diverse internationale prijzen, waaronder EUROBIKE award, de Nederlandse Dutch Design Award en RED DOT design award.