VanMoof lanceert zijn meest inventieve en toegankelijke elektrische fiets tot nu toe

VanMoof bundelt 13 jaar interne innovatie in zijn meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare rit tot nu toe. De S4 & X4 zijn uitgerust met iconische technologie en in vier nieuwe kleuren.

Amsterdam, 9 mei 2023 - Vandaag onthult VanMoof zijn nieuwe elektrische fietsen, de VanMoof S4 & X4. De nieuwe e-bike van VanMoof is uitgerust met de iconische VanMoof technologie en favoriete functies van riders. Verkrijgbaar voor de scherpe prijs van €2,198 heeft VanMoof’s nieuwe model alles in huis voor de perfecte rit.

Het allerbeste van VanMoof, inventief vereenvoudigd 

De nieuwste release van de pioniers op het gebied van e-bikes bundelt 13 jaar interne innovatie, expertise en feedback. De nieuwe VanMoof S4 & X4 zijn gebaseerd op de iconische frames van de populaire VanMoof S3 & X3, maar zijn volledig herontwikkeld tot de meest eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare modellen tot nu toe.

‘Een van de moeilijkste dingen in het leven is dingen eenvoudiger te maken. Met de S4 & X4 hebben we de kunst van de eenvoud in praktijk gebracht door onze e-bikes toegankelijker en betrouwbaarder dan ooit te maken.’ 

Taco Carlier, medeoprichter van VanMoof.

Kenmerkende VanMoof technologie, gestroomlijnd ontwerp en geheel nieuwe onderdelen

De S4 en X4 zijn geoptimaliseerd voor snelle, frequente stadsritten en zijn voorzien van twee ingebouwde  automatische versnellingen en een geïntegreerde sleutelloze Gen 4 Kick Lock die het achterwiel blokkeert en de ingebouwde alarmen met een simpele voetbeweging activeert. VanMoofs kenmerkende antidiefstaltechnologie inclusief ingebouwde alarmen, locatietracking en vergrendeling op afstand is ingebouwd voor zorgeloos rijden. De Turbo Boost, favoriet onder riders, levert versnelling on demand en de dynamische motorondersteuning zorgt voor een moeiteloze rit. Dankzij de ingebouwde telefoonhouder kan de VanMoof app worden gebruikt als dashboard, waarbij de snelheid, duur en afstand van elke rit worden bijgehouden. De S4 & X4 is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren: Evergreen, Sunbeam Yellow, Purple Fog, en Foam Green.

"We besteden veel tijd aan het luisteren naar toekomstige riders. Hieruit werd duidelijk dat er behoefte was aan een e-bike met onze belangrijkste functies en het iconische VanMoof design, maar dan in een nog eenvoudiger, toegankelijker en betrouwbaarder model. De S4 & X4 is speciaal ontworpen om in die behoeften te voorzien."

Ties Carlier, medeoprichter van VanMoof

VanMoof S4 & X4

De VanMoof S4 & X4 worden wereldwijd gelanceerd op 9 mei via www.vanmoof.com voor €2,198. In de EU is de Evergreen kleur vanaf 9 mei te koop. De Purple Fog kleur is vanaf eind mei te koop, de Sunbeam Yellow kleur vanaf eind juni en de Foam Green kleur vanaf eind juli. Riders kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst om bericht te krijgen wanneer een nieuwe kleur in de verkoop gaat. 

--

Over VanMoof

VanMoof werd in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee Nederlandse broers die droomden van de perfecte stadsfiets. Vandaag de dag bieden de strakke, meermaals bekroonde e-bikes een high-tech en feature-rijke ervaring voor een wereldwijde community van riders. Als ‘s werelds snelst groeiende e-bike merk ligt VanMoof op de koers om stedelijke mobiliteit te herdefiniëren en de next billion on bikes te krijgen. VanMoof verkoopt zijn e-bikes direct online aan riders en heeft servicepunten en hubs in meer dan 50 steden wereldwijd, van Parijs en New York tot San Francisco en Tokyo.