VanMoofs limited-edition S3 Aluminum vanaf vandaag te koop

De meest populaire limited-edition fiets van deze zomer is eindelijk hier. VanMoofs allereerste limited-edition S3 is te koop voor €2698, exclusief via vanmoof.com.

Amsterdam, 18 augustus - De verkoop van VanMoofs allereerste limited-edition S3 e-bikes, de S3 Aluminium, gaat vandaag live op vanmoof.com. Dit is de eerste keer dat het merk een unieke S3 colorway beschikbaar maakt voor het publiek. De gestripte aluminium afwerking is een knipoog naar VanMoofs allereerste fiets ontwerp uit 2009, en maakt het tot een uniek collector's item.

Hqdefault

De limited-edition release

De S3 Aluminum is strak vormgegeven, met een aluminium frame en opvallende matzwarte design details. De voorkant is voorzien van een zwart LED Matrix Display dat je snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau aangeeft. Het volledig geïntegreerde stuur, iconische zadel en 28-inch banden zijn in kenmerkend zwart, terwijl subtiele branding op de bovenbuis knipoogt naar de allereerste iteratie van het rechte frame gemaakt in 2009, de M1. 

S3 Aluminum dropt 18 augustus

De S3 Aluminum is vanaf 18 augustus te koop via vanmoof.com in de VS, Nederland, Frankrijk en Duitsland voor €2698, zolang de voorraad strekt. 

--------------------------------

Over VanMoof

VanMoof is in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee Nederlandse broers die droomden van de perfecte stadsfiets. De stijlvolle, meermaals bekroonde e-bikes bieden een hightech ervaring voor een groeiende wereldwijde community van bijna 200.000 gepassioneerde riders. En de e-bikepioniers zijn nog maar net begonnen. Als 's werelds snelst groeiende en meest gefinancierde e-bikemerk is VanMoof op weg om de toekomst van stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren en de next billion on bikes te krijgen. VanMoof verkoopt haar e-bikes direct online aan riders, met Brand Stores in meer dan 20 steden wereldwijd, van Parijs en New York, tot San Francisco en Tokio. Het steeds groeiende servicenetwerk van Service Hubs en certified workshops strekt zich inmiddels uit over meer dan 50 steden.