• Company

VanMoof fiets van de zaak: vanaf €7,50 per maand rijden werknemers vanaf deze week een high tech e-bike

Het VanMoof Fietsplan laat werknemers een VanMoof Electrified S2 of X2 rijden vanaf €7,50 aan bijtelling per maand, inclusief onderhoud en anti-diefstal garantie.

Amsterdam, 3 januari 2020 – Vanaf deze week rijden werknemers de high tech VanMoof Electrified S2 of X2 vanaf €7,50 aan bijtelling per maand. Het voordeel is te danken aan de nieuwe belastingregeling die per 1 januari is ingegaan. Hiermee wil de overheid het woon-werkverkeer per fiets stimuleren. Op VanMoof.com kunnen werknemers het fietsplan aanvragen vanaf 30 werknemers. Onderhoud en anti-diefstal garantie zijn daarbij inbegrepen.

VanMoof fiets van de zaak

Sinds de oprichting in 2009 heeft VanMoof als missie om meer mensen op de fiets te krijgen. Door smart tech te integreren in haar fietsen, maakt VanMoof het ideale vervoermiddel voor in de stad. VanMoofs allernieuwste range e-bikes, de Electrified S2 & X2 hebben een krachtige motor, en een bereik van 150 km. Bovendien zijn ze voorzien van VanMoofs nieuwste anti-diefstal tech. Naast de geïntegreerde anti-diefstal tracking, zijn beide modellen voorzien van een ingebouwd alarm dat automatisch activeert wanneer de eigenaar uit de buurt is. De fietsen hebben ook een automatisch slot zonder sleutels. Dit ingebouwde “Stealth Lock” vergrendelt het achterwiel met een druk op de knop; nooit meer sleutels nodig dus. Mocht een VanMoof fiets toch gestolen worden dan komen VanMoofs Bike Hunters in actie om de fiets binnen twee weken terug te vinden. Lukt dat niet, dan wordt de fiets vervangen. Dit valt allemaal onder VanMoofs Peace Of Mind service.

"Onze e-bikes zijn ontworpen voor het woon-werkverkeer en maken een afstand van 10-25 kilometer gemakkelijk fietsbaar. Door nu een all-inclusive aanbod te creeren, proberen we het zo eenvoudig mogelijk te maken voor de werkgever en werknemer om voor een VanMoof fiets van de zaak te kiezen."

Taco Carlier, CEO VanMoof.

Aanvragen

Dankzij de nieuwe wetgeving is het mogelijk om een VanMoof Electrified S2 of X2 te rijden voor een fractie van de aanschafwaarde van €3.398. In de praktijk kunnen werknemers, op basis van de eerste belastingschijf, vanaf zo’n €7,50 per maand op een VanMoof e-bike rijden. Het VanMoof Fietsplan is door werkgevers aan te vragen vanaf 30 werknemers en is beschikbaar vanaf €69 per fiets per maand. Medewerkers zijn gemakkelijk aan te melden en alle onderhoud en Peace of Mind anti-diefstal garantie zijn in de maandelijkse prijs inbegrepen. Werknemers kiezen simpelweg het model en kleur en VanMoof regelt verder alles.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op vanmoof.com/fietsplan.

Of ga direct naar het aanmeldformulier hier.