VanMoof speelt in op nieuw fietsplan: voor nog geen €8 per maand rijden werknemers op VanMoofs nieuwste hightech e-bike

Vanaf 1 januari 2020 kunnen werknemers op een VanMoof Electrified S2 of X2 rijden voor nog geen €8 aan bijtelling per maand; onderhoud en anti-diefstal garantie zijn daarbij inbegrepen.

Amsterdam, 1 Oktober 2019 – Vandaag introduceert VanMoof het Subscription Fietsplan dat het mogelijk maakt om, met een bijtelling van 7%, de high tech Electrified S2 of X2 te kunnen rijden. Het Subscription Fietsplan past volgens het Amsterdamse fietsenmerk goed bij de versimpeling van de nieuwe fiscale fietsregeling die per 1 januari 2020 werkelijkheid wordt.

All-inclusive

Vanaf 1 januari 2020 wordt het een stuk aantrekkelijker om een fiets van de zaak te rijden door een versimpeling van de fiscale regels. Medewerkers die via hun werk een fiets ter beschikking krijgen, betalen dan slechts 7% bijtelling over de aanschafwaarde van de fiets. Dankzij de nieuwe wetgeving wordt het mogelijk voor medewerkers om een VanMoof Electrified S2 of X2 te rijden voor een fractie van de aanschafwaarde van €3.398. In de praktijk kunnen werknemers, op basis van de eerste belastingschijf, vanaf zo’n €8 per maand op een VanMoof rijden. Binnen het VanMoof Subscription Fietsplan worden werkgevers bovendien geheel ontzorgd: medewerkers zijn gemakkelijk aan te melden en alle onderhoud en Peace of Mind anti-diefstal garantie zijn in de maandelijkse prijs inbegrepen.

VanMoof fiets van de zaak

Sinds de oprichting in 2009 heeft VanMoof als missie om meer mensen op de fiets te krijgen. Door smart tech te integreren in haar fietsen, maakt VanMoof het ideale vervoermiddel voor in de stad. VanMoofs allernieuwste range e-bikes, de Electrified S2 & X2 hebben een krachtige motor, en een bereik van 150 km. Bovendien zijn ze voorzien van VanMoofs nieuwste anti-diefstal tech. Naast de geïntegreerde anti-diefstal tracking, zijn beide modellen voorzien van een ingebouwd alarm dat automatisch activeert wanneer de eigenaar uit de buurt is. De fietsen hebben ook een automatisch slot zonder sleutels. Dit ingebouwde “stealth lock” vergrendelt het achterwiel met een druk op de knop; nooit meer sleutels nodig dus. Mocht een VanMoof fiets toch gestolen worden dan komen VanMoofs Bike Hunters in actie om de fiets binnen twee weken terug te vinden. Lukt dat niet, dan wordt de fiets vervangen. Dit valt allemaal onder VanMoofs Peace Of Mind service.

Wij willen mensen inspireren hun auto in te ruilen en fietsend naar het werk te gaan. Dit doen we enerzijds door de ideale stadsfiets te produceren. En anderzijds door binnen ons Subscription Fietsplan werkgevers compleet te ontzorgen. Dit doen we door alles uit handen te nemen zodat zij, voor een vast bedrag per maand, een VanMoof aan hun werknemers ter beschikking kunnen te stellen.

Taco Carlier, medeoprichter VanMoof.

VanMoof Subscription Fietsplan aanvragen

Het VanMoof Subscription Fietsplan is door werkgevers aan te vragen vanaf 30 werknemers en is beschikbaar vanaf €69 (exclusief BTW) per fiets per maand. Uw werknemers kiezen simpelweg hun eigen fiets uit en VanMoof regelt verder alles. In de maandelijkse prijs is het onderhoud en VanMoofs Peace of Mind service inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op vanmoof.com/nl_nl/fietsplan.

Lees op de blog hoe gemakkelijk het is om een VanMoof Electrified te rijden met het fietsplan.

VanMoof press kit.