arrow-large arrow-slider arrow-small arrow basket-next basket check close electrified facebook info vanmoof_instagram_stylized_icon_03 instagram lock pinterest smartphone usp-obsession usp-price usp-ready usp-return usp-shipping usp-sizing usp-support usp-warranty warning
trashbin edit

VanMoof laat elektrische leasefietsvoorstel Kabinet vandaag al ingaan


VanMoof laat elektrische leasefietsvoorstel Kabinet vandaag al ingaan

264487 vanmoof straight berlin lifestyle 02 3 2b27bd large 1510828071

Amsterdam – dinsdag 20 maart 2018, Vandaag werd bekend dat Staatssecretaris Menno Snel de regels voor leasefietsen wil versimpelen per 2020. Wij vinden dat fantastisch nieuws. Zo belangrijk zelfs, dat wij de regeling vandaag al laten ingaan.

In de nieuwe plannen krijgen fietsen van de zaak een vaste, forfaitaire bijtelling. De hoogte van die bijtelling is nog niet bekend. Werkgevers kunnen vanaf vandaag de VanMoof Electrified S belastingvrij aanschaffen. VanMoof vergoedt de belasting tot 1 januari 2020.

"We nemen dit risico omdat we geloven dat dit een doorslaggevende maatregel is om meer mensen op de fiets te krijgen," aldus Taco Carlier- co-founder van VanMoof.

"Het verschil dat we willen maken is om mensen aan te sporen hun auto in te ruilen voor de e-fiets voor het woon- werkverkeer. Wij schatten dat in de Randstad zeker 40% van het woon-werkverkeer vervangen kan worden door een Electrified S," aldus Taco. 

De Electrified S is VanMoof’s populairste fiets en verovert de wereld dankzij haar kenmerkende design, lange actieradius (120km) en de slimme geïntegreerde tech (Keyless lock, Anti-theft tracking, Anti-theft alerts) die door VanMoof ontworpen en ontwikkeld zijn om het fietsen in zelfs de grootste steden ter wereld zo plezierig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Over VanMoof

VanMoof is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Ties en Taco Carlier en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol internationaal fietsenproducent. De broers Carlier startten VanMoof met het doel de perfecte stadsfiets te creëren. Dit zagen zij als de eerste stap om de Hollandse fietscultuur wereldwijd te laten doorbreken. Omdat zij geloven dat de fiets het ideale, meest duurzame vervoersmiddel is in de moderne stad. Waar ook ter wereld. Acht jaar later bestaat het VanMoof team uit ruim 70 personen, verspreid over drie continenten en staat het merk bekend om haar design, focus op functionaliteit en de innovaties die ze introduceerde om de fiets rijklaar te maken voor de 21ste eeuw. Inmiddels is de VanMoof fiets bekroond met diverse internationale prijzen, waaronder EUROBIKE award, Fast Company Innovation By Design Award, de Nederlandse Dutch Design Award en de prestigieuze RED DOT design award. Voor het laatste nieuws, volg ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Press contact

Contactpersoon
Contactinformatie

VanMoof HQ Amsterdam
Mauritskade 55
1092 AD Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 33 07 401
[email protected]