Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

Waarom we vanaf 9 augustus de prijs van de VanMoof S3 & X3 verhogen

Waarom we vanaf 9 augustus de prijs van de VanMoof S3 & X3 verhogen

Op 9 augustus gaat de prijs van de VanMoof S3 & X3 omhoog naar €2.498. Het verhogen van de prijs van onze fietsen met € 150 is nodig om de inflatie, de stijgende kosten van grondstoffen en de beloften die we aan onze rijders over de hele wereld hebben gedaan, te evenaren.

In Amsterdam, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, markeerde de inflatie begin 2022 het hoogste inflatiecijfer in bijna 40 jaar. De wereldwijde inflatie zal waarschijnlijk blijven stijgen en heeft een directe invloed op alles, van de kosten van aluminium dat wordt gebruikt voor het frame en de vork van de fiets, welke bijna is verdubbeld, tot logistieke kosten voor het verzenden van fietsen naar riders over de hele wereld. De prijsstijging van onze S3- en X3-fietsen zal ons helpen de stijgende grondstofkosten bij te houden, zodat we onze fietsen volgens de hoogst mogelijke standaard kunnen blijven produceren.

Door de prijs van onze fietsen te verhogen, kunnen we ons houden aan onze toewijding om de allerbeste producten en diensten te leveren aan onze rijders in steden over de hele wereld. We zijn niet bereid concessies te doen aan de kwaliteit van onze fietsen, en deze beslissing betekent dat we ons aan onze belofte kunnen houden om onze servicemogelijkheden voor rijders overal uit te breiden.

Elektrisch fietsen is de sleutel tot het verbeteren van onze steden, ons welzijn en onze bankrekeningen. Met de onafhankelijkheid die het rijden op een e-bike biedt, kun je de stijgende brandstofprijzen en tarieven voor openbaar vervoer vermijden die forenzen van Londen naar L.A. moeilijk bij kunnen houden. E-bikes zijn een kosteneffectieve manier van vervoer in onze steden en goed de investering waard - en naarmate meer mensen de overstap maken, zullen onze steden steeds beter worden.

Bedankt voor je begrip - we hopen dat dit heeft geholpen bij het beantwoorden van je vragen over onze beslissing om de prijs van de VanMoof S3 & X3 te verhogen.

Ontdek onze iconische e-bikes, de VanMoof S3 & X3 en boek je proefrit om zelf te zien waar het allemaal om draait.