Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

De VanMoof-vloot groeit: Hier lees je hoe je kunt kiezen tussen de gloednieuwe VanMoof S5 & A5 en de high-speed VanMoof V.

De VanMoof-vloot groeit: Hier lees je hoe je kunt kiezen tussen de gloednieuwe VanMoof S5 & A5 en de high-speed VanMoof V.

Zoals je misschien wel gezien hebt, hebben we op 5 april de all-new, all-electric VanMoof S5 & A5 onthuld – onze next generation city e-bikes. En nu onze allereerste high-speed e-bike, de VanMoof V, ook te bestellen is, heb je meer keuze dan ooit als VanMoof-rider. Dus laten we de details bespreken. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de VanMoof S5 & A5 en de VanMoof V? We hebben alles voor je op een rijtje gezet, zodat je wat makkelijker een keuze kunt maken.

Bij VanMoof doen we er alles aan om fietsen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, zodat steeds meer mensen fietsen als standaard manier zien om door de stad komen. Dertien jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van de perfecte stadsfiets. Om echt iets speciaals te maken, moesten we alle industriële gebruiken doorbreken. Sindsdien ontwerpen én produceren we fietsen vanaf de grond af aan.

Of je nu in het centrum van een bruisende stad woont en snel van A naar B wilt komen, of dat je dagelijks langere afstanden moet afleggen om op je werk te komen, wij hebben er iets voor je tussen zitten. In het afgelopen half jaar heeft de VanMoof-familie er twee nieuwe leden bijgekregen die ons helpen om meer mensen dan ooit te overtuigen om voor elektrisch rijden te kiezen in steden wereldwijd. Om een echte verandering teweeg te brengen in de manier waarop stedelingen zich verplaatsen, moeten we iedereen iets te bieden hebben – dus toegankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit waren de drie topprioriteiten voor ons deskundige team industrieel ontwerpers. Laten we eens kijken wat ze hebben bedacht.

Baas van de weg met de VanMoof S5

Onze 5-Series is de next generation in ons klassieke city e-bike assortiment, die de reistijd naar je werk verkort, automobilisten niet langer de weg laat beheersen en je makkelijk tussen de drukte van de stad laat komen. De VanMoof S5 is een vernieuwde uitvoering van het onmiskenbare rechte frame van VanMoof en is de beste keuze voor langere, relaxte ritten. Met een vernieuwde framegeometrie en iets kleinere wielen dan ons VanMoof S3-model, is het iconische VanMoof-frame nu geschikt voor meer riders dan ooit. De S5 is gebouwd voor elektrisch fietsen in de stad en voor riders met een lengte tussen 165-210 cm en kan tot wel 25 km per uur. Daarnaast heeft deze e-bike een Boost torque van 68 Nm en een een enkelvoudige, bijna geruisloze 250W Gen 5 motor. Door de lange-afstandsaccu heeft de S5 een bereik van 150 km (in besparingsmodus). Meer weten over de next-level specs en features van de 5-Series? Check het hier.

Ontdek de VanMoof S5.

Vlieg door de stad met de VanMoof A5

Door het lage-instapframe is de VanMoof A5 onze toegankelijkste e-bike tot nu toe. Met het schuine frame kun je gemakkelijk van je fiets op- en afspringen als je door de stad vliegt. Perfect voor dynamische stadsritten dus. De A5 is gebouwd voor riders met een lengte tussen 155-200 cm en kan tot wel 25 km per uur. Daarnaast heeft deze e-bike een Boost torque van 68 Nm en een een enkelvoudige, bijna geruisloze 250W Gen 5 motor. Door de lange-afstandsaccu heeft de A5 een bereik van 140 km (in besparingsmodus). Meer weten over de next-level specs en features van de 5-Series? Check het hier.

Ontdek de VanMoof A5.

Zelfs de grootste steden voelen klein aan met de VanMoof V

De VanMoof V is onze allereerste high-speed e-bike die je verder brengt dan je ooit van een e-bike had verwacht. Ontworpen om zelfs de grootste steden klein aan te laten voelen, is de VanMoof V alles wat je leuk vindt aan fietsen, maar dan nog meer. Met tweewielaandrijving, een volledig geveerd frame, geavanceerde acceleratie, dikke banden en geïntegreerde technologie van de nieuwste generatie, zal deze fiets onze straten nieuw leven inblazen. En het blijft niet alleen bij onze steden. De V zal de kloof tussen landelijke en stedelijke mobiliteit overbruggen, doordat het met deze e-bike mogelijk is om door de grootste steden te navigeren en zelfs van stad naar stad te reizen. Hoe? Door zijn capaciteiten te verruimen, zoals geen enkel ander e-bikemodel op de markt. Dat maakt deze high speed e-bike een realistisch alternatief voor de auto of de bromfiets. Met een topsnelheid van [50 km] per uur en twee krachtige 1 kW motoren, is de V de topkeuze voor riders die langere afstanden op hogere snelheden afleggen.

Ontdek de VanMoof V.