Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
VanMoof V

Op weg naar een high-speed revolutie: antwoorden op jouw vragen over de VanMoof V

Op weg naar een high-speed revolutie: antwoorden op jouw vragen over de VanMoof V

Vorige week lanceerden we onze allereerste high-speed bike, de VanMoof V: een nieuwe, categorie-verpletterende hyperbike ontworpen om onze steden nog kleiner aan te laten voelen. Met deze snelle e-bike willen we de hiërarchie op de weg voor eens en voor altijd veranderen. Maar waarom nu? En waarom een high-speed bike? Je hebt waarschijnlijk heel wat vragen over onze laatste innovatie, maar maak je geen zorgen – daar hebben we iets op bedacht. Duik in de antwoorden op onze meest gestelde vragen tot nu toe over de VanMoof V.

Om te beginnen: waarom een high-speed bike?

De maatschappij is aan het veranderen. En met het oog op een betere toekomst is er behoefte aan alternatieve vervoersmogelijkheden die niet alleen schoner en slimmer zijn, maar je ook nog eens sneller van A naar B brengen. Op die manier voelen zelfs de grootste steden kleiner aan. Bij VanMoof blikken we graag vooruit: we proberen altijd iets aan te bieden dat beter is dan wat er al op de markt is. En als we de car-first mentaliteit in de wereld voorgoed willen terugdraaien, moeten we wel met iets heel speciaals komen. Met deze krachtige e-bike is de toon gezet.

Wacht eens even! De VanMoof S3 & X3 zijn er ook nog. Gaat de VanMoof V jullie city e-bikes vervangen?

Nee – de VanMoof V zal naast de VanMoof S3 & X3 beschikbaar zijn om riders die een lange afstand naar hun werk moeten afleggen of buiten de stad wonen ook iets passends te bieden. Met de toevoeging van de VanMoof V aan onze product line zijn we er zeker van dat we meer mensen kunnen overtuigen om op de fiets te stappen. En maak je geen zorgen - we zullen onze VanMoof S3 en X3 blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat er altijd voor ieder wat wils is. Zowel op als naast het fietspad.

Wanneer kan ik de VanMoof V in levende lijve zien?

We zullen de VanMoof V het komende jaar ontwikkelen en verwachten dat de eerste levering eind 2022 start. Met deze e-bike duiken we in een nieuwe categorie om onze wegen opnieuw in te delen, dus we willen goed de tijd nemen om ieder detail perfect uit te werken.

Waarom zou ik nu een VanMoof V reserveren?

Het reserveren van een VanMoof V voor [€20] betekent dat je er als een van de eersten op kunt rijden, zodra deze op de markt is. Als je reservering eenmaal is veilig gesteld, sturen we je updates over de ontwikkeling van de fiets als we die tot leven brengen. Zo ben van begin tot eind helemaal op de hoogte.

Wat gebeurt er als ik van gedachte verander?

Dat kan gebeuren! Je kunt je reservering voor de VanMoof V op ieder moment annuleren in je My VanMoof-account. We storten het bedrag vervolgens volledig terug op je rekening.

Oké, ik ben verkocht. Hoe kan ik een VanMoof V reserveren?

Klaar om de high-speed e-bike van de toekomst te rijden? Je kunt je VanMoof V vandaag al reserveren voor [€20] als je een toegangscode hebt. Als je nog geen code hebt, kun je je aanmelden voor de wachtlijst op onze website. Zo sta jij in de rij voor de volgende codes die we vrijgeven.

Zeg dat nog eens, maar dan iets langzamer.

Kort samengevat – als je op de wachtlijst staat, sta je in de rij om een toegangscode te ontvangen. Met die code kun je vervolgens je reservering voor de VanMoof V maken. Als je een reservering hebt gemaakt, heb je de mogelijkheid om een VanMoof V te kopen wanneer deze klaar is voor levering.

Ik heb mijn reservering gemaakt. Waar kan ik nu naar uitkijken?

Dat vertellen we je graag. Nadat je jouw VanMoof V hebt gereserveerd, kun je naar de volgende vier momenten uitkijken:

  1. Je ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail. In deze e-mail vind je een VanMoof V-toegangscode om met een persoon naar keuze te delen. Daarmee kan diegene ook een reservering maken.
  2. Als de VanMoof V klaar is om geleverd te worden, ontvang je een uitnodiging via de mail om je betaling te voltooien. Het reserveringsbedrag wordt van de verwachte koopprijs in mindering gebracht.
  3. De eerste riders die een VanMoof V reserveren, zullen als eerste een uitnodiging ontvangen om hun betaling te voltooien. We verdelen reserveringen in batches, waarbij iedere batch voldoende tijd krijgt om de bestelling te voltooien voordat we de volgende batch uitnodigen.
  4. Nadat je jouw uitnodiging om je betaling te voltooien hebt ontvangen, is je reservering nog zes maanden geldig. Na die zes maanden vervalt de mogelijkheid om de VanMoof V onder deze reservering te kopen. Het reserveringsbedrag zal volledig worden teruggestort.

In de tussentijd houden we je op de hoogte van alles wat met de VanMoof V te maken heeft, dus stay tuned.

Zal de VanMoof V wereldwijd leverbaar zijn?

De VanMoof V zal alleen verkrijgbaar zijn in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het VK, de VS en Japan.

Ik ben benieuwd: hoeveel gaat deze e-bike kosten?

De verwachte prijs van deze categorie-verpletterende VanMoof V is [€3498]. Hiermee wordt het rijden van een high-speed e-bike in steden toegankelijker dan ooit.

Zit je nog steeds met onbeantwoorde vragen? Bekijk onze VanMoof V FAQ-pagina hieronder.

Lees onze FAQ’s

Heb je al een toegangscode in de wacht gesleept? Lucky you! Ga dan snel naar onze website om jouw VanMoof V voor [€20] te reserveren.

Reserveer jouw VanMoof V

Heb je nog geen toegangscode? Meld je dan aan voor onze wachtlijst.

Meld je aan voor de wachtlijst