Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
VanMoof V

Maak kennis met de VanMoof V: onze allereerste high-speed e-bike. Time to go beyond.

Het moment is aangebroken. Tijd om onze straten nieuw leven in te blazen. Om e-mobiliteit de standaard te maken en met onze steden mee te veranderen. Het is tijd om verder te rijden met een e-bike dan wat je ooit voor mogelijk had gehouden. Ben jij er klaar voor?

Onze e-bikes hebben de fietspaden opnieuw gedefinieerd. Nu, met onze allereerste high-speed e-bike, is het tijd voor de wegen. Momenteel zit de VanMoof V in de ontwikkelingsfase en de levering start naar verwachting eind van 2022. Maar voordat we overgaan op hoe je aan deze e-bike kunt komen, vertellen we je eerst alles over de features van onze laatste innovatie.

Vol gas: een bike die is ontworpen voor snelheid, comfort en lange afstanden

De VanMoof V is dan wel de volgende stap in e-mobiliteit, maar we zijn onze roots zeker niet vergeten. Dus, wat weten we tot nu toe over de features ervan? Simpel gezegd zal deze e-bike alles zijn wat fietsen zo leuk maakt, plus nog wat extra’s. Uiteraard mét onze nieuwste kenmerkende technologie, waaronder de beroemde Turbo Boost, de Kick Lock voor sleutelloos vergrendelen, automatisch schakelen en Theft Defense.

Gelukkig: je favoriete features zijn er nog. Maar wat is er allemaal nieuw? De VanMoof V wordt ontwikkeld om sneller te rijden. En dat kan doordat deze e-bike twee motoren heeft in plaats van een. De dubbele motoren zorgen voor een krachtige acceleratie en stellen riders in staat snelheden tot wel 50 km/u te halen. Denk je dat jouw stad te groot is om fietsend af te leggen? Je hebt het mis.

De VanMoof V heeft tweewielaandrijving, voor- en achtervering, dikkere banden, een nieuw iconisch framedesign en de intelligente motorregeling verbetert de elektrische aandrijving, wat de veiligheid en prestatie op zijn beurt weer versterkt. Geïntegreerde snelheidsinstellingen - afgestemd op de regelgeving van jouw land - garanderen zorgeloos rijden. En dat is nog maar het begin. Meer specificaties en mogelijkheden van de VanMoof V zullen worden toegevoegd terwijl we de fiets verder ontwikkelen - dus houd het in de gaten.

"Met de snelheid, toegankelijkheid en het gemak van de VanMoof V komt een toekomst waarin de fiets centraal staat dichterbij dan ooit."

Meer dan een e-bike: de nieuwe standaard voor stadsmobiliteit

Steden minder overbelast en vervuild maken én een nieuwe standaard voor stadsmobiliteit scheppen, vormen onze belangrijkste drijfveren. De droom van onze medeoprichters in 2009 was om de Nederlandse fietscultuur met de rest van de wereld te delen. De snelheid, toegankelijkheid en het gemak van de VanMoof V zullen een toekomst - waarin de fiets centraal staat - in beeld brengen, met een verschuiving in de hiërarchie op de wegen tot gevolg. Het biedt riders een echte auto- of motorvervanging voor hun dagelijks leven in steden en daarbuiten. De VanMoof V is klaar om nieuwe terreinen en afstanden te veroveren en loopt op andere e-bikes vooruit. Het geeft namelijk een antwoord op onze steeds veranderende mobiliteitsbehoeften waarmee we steden opnieuw willen inrichten. En met een verwachte prijs van €3498, maakt de VanMoof V high-speed e-bikes toegankelijker dan ooit.

Voor ieder wat wils

We blijven trouw aan onze innovatieve geest en begeven ons tegelijkertijd op onbekend terrein met de introductie van de VanMoof V. Maar waarom nu? En waarom een snelle fiets? Onze missie om de volgende miljard mensen op de fiets te krijgen blijft natuurlijk doorgaan, maar we proberen ook altijd nóg iets beters aan te bieden dan wat er al is. En als we onze positie op de weg willen veroveren, kan de VanMoof V het verschil maken. We zijn klaar om 's werelds auto-first mentaliteit voor altijd om te buigen en geloven dat de VanMoof V daar een belangrijke rol in speelt.

De VanMoof V zal naast de VanMoof S3 & X3 beschikbaar zijn als optie voor riders die een lange reis naar hun werk afleggen, buiten de stad wonen of gewoon wat extra snelheid in hun dagelijkse leven willen. In plaats van onze iconische e-bikes, die voor het fietspad gemaakt zijn, zal deze fiets ons helpen om meer mensen dan ooit ervan te overtuigen dat het leven op twee wielen beter is. En maak je geen zorgen - we zullen onze binnenstad e-bikes blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat er altijd voor ieder wat wils is.

Klaar voor je snelste rit ooit?

Al je wensen afgetikt? Je kunt de VanMoof V vandaag nog reserveren voor €20 als je een toegangscode hebt. Als je nog geen code hebt, kun je je aanmelden voor de wachtlijst op onze website zodat je in de rij staat als we onze volgende codes vrijgeven. Het maken van een VanMoof V-reservering betekent dat je er als een van de eersten op kunt rijden, zodra deze beschikbaar is. Zodra je reservering is bevestigd, sturen we je updates over de ontwikkeling van de VanMoof V. Zo ben je er van begin tot eind bij. Enthousiast? Wij ook.

Wil je ons het hemd van het lijf vragen? Dat begrijpen we. Bekijk onze VanMoof V FAQ-pagina. Onze volgende blog behandelt de meest gestelde vragen, dus vergeet niet om je vragen onder onze laatste social posts te stellen.

Lees onze FAQ’s

Heb je al een toegangscode in handen? Ga naar onze website om jouw VanMoof V voor €20 te reserveren.

Reserveer jouw VanMoof nu

Als je nog geen toegangscode hebt, meld je dan aan voor onze wachtlijst.