Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

De steeds evoluerende vloot van VanMoof : Zo kies je tussen onze elektrische fietsen

De steeds evoluerende vloot van VanMoof

Bij VanMoof bouwen we fietsen die het potentieel van de stad binnen handbereik brengen. En om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen ervaren wat hun stad allemaal te bieden heeft, hebben we voor ieder wat wils. Daarom groeit onze vloot e-bikes met focus op toegankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Hier lees je hoe je een keuze maakt tussen onze elektrische fietsen.

De belangrijkste verschillen, in een notendop

Voordat we in de details van de S4 & X4 en de S5 & A5 duiken, laten we eerst de basisprincipes van de keuze tussen onze huidige modellen doornemen. Ben je een techneut of een die-hard e-biker? Dan klinkt het alsof de VanMoof S5 & A5 iets voor jou zou kunnen zijn. Gebouwd voor woon-werkverkeer en dagelijkse ritten in een drukke stad, biedt de S5 & A5 een functionele en geavanceerde rijervaring. Revolutionaire, baanbrekende technologie kenmerkt dit model: elke functie, van het LED Halo Ring stuur display tot de torque sensor, is verfijnd om een werkelijk naadloze, geïntegreerde en moeiteloze rit te creëren. De S5 & A5 is te koop voor € 3.498.

Herinner je jouw eerste fietstocht nog? Het maakte niet uit waar je heen ging - je ging gewoon. Nou, als je houdt van het pure, ongecompliceerde plezier van elektrisch rijden, dan zal je de gloednieuwe VanMoof S4 en X4 geweldig vinden. Uitgerust met kenmerkende, rider-favoriete technologie en in vier kleuren verkrijgbaar, openen de S4 & X4 een wereld vol mogelijkheden. Dus als je graag op pad gaat voor je plezier, je fiets dagelijks wilt gebruiken voor snelle, bruisende ritten door de stad - en er daarbij gevaarlijk goed uit wil zien - dan is dit het model voor jou. De S4 & X4 is te koop voor € 2.198.

De buitengewoon ongecompliceerde VanMoof S4 & X4

Onze riders riepen om een rit die het beste van onze technologische innovatie biedt in een eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare vorm. Dus we luisterden en gingen aan de slag. Op 9 mei onthulden we de nieuwe VanMoof S4 & X4 - onze buitengewoon ongecompliceerde e-bikes. De S4 en X4 zijn uitgerust met een automatische 2-versnellingsnaaf, een geïntegreerd, extra stevige Kick Lock, een ingebouwde telefoonhouder voor dashboardnavigatie, onze kenmerkende Turbo Boost en ingebouwde antidiefstaltechnologie. Oh, en deze e-bike komt in vier opvallende kleuren: Evergreen, Sunbeam Yellow, Purple Fog en Foam Green. Duik hier verder in de details.

Maar, welk frame? Nou, met dikkere banden en een bekroond recht frame is de S4 gebouwd voor riders van 170-210 cm. Liever de wendbaarheid van iets dichter bij de weg? De compacte wielen en het wendbare rijgedrag van de VanMoof X4 maken snelle ritten in de binnenstad tot een fluitje van een cent. De X4 zit vol met dezelfde iconische technologie en functies als de S4, maar is geoptimaliseerd voor riders van 155-190 cm.

Ontdek de VanMoof S4

Ontdek de VanMoof X4

Revolution, built in: De next-gen VanMoof S5 & A5.

Uitgerust met de nieuwste unieke VanMoof technologie, zetten onze meest technologisch geavanceerde generatie e-bikes de standaard voor riders wereldwijd. Gelanceerd in april vorig jaar met 231 nieuwe, op maat ontworpen onderdelen, maakte deze fiets een sprong voorwaarts in e-bike innovatie. Een LED Halo Ring Interface is geïntegreerd in het stuur om riders feedback te geven over hun snelheid, batterijniveau en connectiviteit. Deze e-bikes zijn uitgerust met een bijna geruisloze 250W Gen 5 motor en een intuïtief power systeem, een torque sensor, een Gen 5 E-shifter, een 68 Nm torque Turbo Boost en een vernieuwde Kick Lock. Duik hier verder in de next-level specs en functies van de 5-Serie.

Bij het kiezen van een frame gaat het om de uitstraling en het gevoel wat je erbij krijgt. De S5 is een voortzetting van het onmiskenbare rechte frame van VanMoof met een opgefriste geometrie en kleinere wielen - perfect voor gecontroleerd cruisen en langere ritten. De A5 is ons laagste instapframe tot nu toe, gebouwd voor riders van 155-200 cm. Beide modellen zijn uitgerust met dezelfde revolutionaire technologie en functies.

Ontdek de VanMoof S5

Ontdek de VanMoof A5