Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Rider Stories

Riding the future: Lees de recensies van de eerste fietsers met een VanMoof S3 & X3

Toen we een paar fietsers de kans gaven om als eerste te rijden op de VanMoof S3 & X3, hadden we geen idee wat er zou gebeuren. Of nou ja, dat is niet helemaal waar. We dachten stiekem dat ze van onze nieuwe generatie e-bikes zouden houden.

En we kregen gelijk. Wereldwijd konden de testrijders geen genoeg krijgen van de VanMoof S3 & X3. Gijs, een student uit Amsterdam, was direct overtuigd om zijn fiets te upgraden. “Het is zo leuk om hierop te fietsen. In vergelijking met mijn S2 voel ik duidelijk de verbeteringen.”

“Ik snap het wel: deze fietsen zijn de toekomst.”

Google medewerker Marc is het hier helemaal mee eens. “De rijervaring is gewoon krankzinnig. Mijn oude fiets voelt nu als een slak”, vertelt hij enthousiast. Vlogger Emily is vooral fan van de verbeterde motor en de Turbo Boost – “Ik was sneller dan de scooter achter me. Het voelt bijna als Mario Kart!”

“Het gaat zo snel dat afstanden niet meer uitmaken.”

Software-tester Ralf verdiende met zijn feedback bijna een plek in ons marketingteam. “Het design is een meesterwerk, een klassieker in wording. Perfect voor een prachtige, stille fietstocht.” Patty, dragqueen van beroep, spant de kroon met haar recensie – “Ik kan niet één negatief punt noemen over de VanMoof S3. Echt alles is goed, gefeliciteerd met deze prestatie.”

“Dit is hoe volledige vrijheid voelt.”

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen. Bekijk de video en zie hoe hun hoge-snelheidsavonturen eruitzagen. Boek daarna een proefrit en maak zelf echt kennis met de toekomst. It’s time to ride the future.

Al overtuigd? Bestel de nieuwe VanMoof S3 & X3 nu.

Peter Gigg

Over deze auteur

Peter Gigg is VanMoof's resident Brit. He enjoys writing, running, and remaining in the EU.