Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

Onze limited-edition VanMoof S3 aluminium fietsdrop: We vieren elektrisch rijden in zijn puurste vorm

Op 16 augustus hebben we een beperkt aantal limited-edition S3 Aluminum fietsen op de markt gebracht. Deze uitgave geeft riders de kans om een unieke VanMoof te bezitten die alleen de happy few zullen weten te bemachtigen. Maar het is echter meer dan een verzamel object. De S3 Aluminum toont een snapshot in de geschiedenis van VanMoof. In een terugkeer naar waar het allemaal begon, wordt met de beperkte oplage van de S3 het elektrisch rijden in zijn zuiverste vorm gevierd.

Schoonheid in eenvoud: elektrisch rijden in pure vorm

Onze ontwerpfilosofie is altijd gefundeerd geweest op een onbetwistbare waarheid: dat het plezier van fietsen ligt in de eenvoud. Van onze oudste modellen tot onze nieuwste is elk element van een VanMoof fiets essentieel, en tegelijk tot de hoogst mogelijke standaard verheven. Terwijl onze fietsen en ons merk verder evolueren, brengen we een eerbetoon aan dit grondbeginsel.

Misschien ben je wel bekend met deze uitdrukking ‘het leven is net als fietsen’. Het beschrijft iets dat intuïtief is; gemakkelijk; onvergetelijk. Het is moeilijk om de essentie van fietsen in woorden uit te drukken, want het is veel meer dan een energieke manier om van de ene plaats naar de andere te komen - fietsen geeft je een gevoel van vrijheid.

Bij VanMoof is dit prachtig eenvoudige en zuivere gevoel de rode draad die door al onze ontwerpen loopt. Het allereerste model met recht frame uit 2008, de M1, was onze eerste uitvoering van de nu onmiddellijk herkenbare bovenbuis met ingebouwde voor- en achterlichten. Snel terugkerend naar vandaag, zie je dat de ideeën achter onze ontwerpen niets aan kracht hebben ingeboet. Door trouw te blijven aan de basisgedachte dat schoonheid in eenvoud schuilt, zijn onze fietsen gemaakt om op te vallen in het fietsenrek, en tegelijk de tand des tijds te doorstaan.

De limited-edition S3 Aluminium, onthuld.

De limited-edition S3 is gedurfd ontworpen, met een aluminium frame en opvallend mat zwart streep detail dat elektrisch rijden in zijn puurste vorm viert. Het zwarte LED-matrix display geeft je snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau aan. Het volledig geïntegreerde stuur, het zadel uit één stuk en de 28-inch banden zijn uitgevoerd in kenmerkend zwart.

Hoe bemachtig je de limited-edition S3 Aluminum

Er is een zeer beperkt aantal van de S3 Aluminum fietsen voor het publiek in Europa en deVS beschikbaar gesteld voor €2.698 / $2,648 op vanmoof.com. De unieke fietsen staan klaar voor het grijpen, maar wees er snel bij - als ze weg zijn, blijven ze weg.

Wil je een van de zeer weinige limited-edition fietsen bemachtigen?
Koop de limited-edition S3 Aluminum nu.