Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Cities & Cycling

Waarom een partnership met VanMoof? Ons Company Bike Program bezorgt jouw werknemers niet alleen een energieke rit; het creëert een positieve impact in jouw stad.

Waarom een partnership met VanMoof? Ons Company Bike Program bezorgt jouw werknemers niet alleen een energieke rit; het creëert een positieve impact in jouw stad.

Bij VanMoof geloven we dat we samen een betere toekomst kunnen creëren door fietsen de standaard manier van vervoer in onze steden te maken. Door te kiezen voor elektrisch rijden, worden onze straten veiliger, de lucht schoner en stedelingen gelukkiger. Dus hoe komt ons Company Bike Program van pas? Nou, we willen graag met jou samenwerken om jouw werknemers te inspireren om op de fiets naar hun werk te gaan. Ze zullen heel wat voordelen ervaren: van een energiek gevoel door in de frisse lucht te rijden, tot het maken van een schonere plek van hun stad voor iedereen. Geïnteresseerd? Lees vooral door…

Wat zijn de basics van het VanMoof Company Bike Program? Jouw werknemers kunnen een VanMoof S3 of X3 leasen – onze iconische e-bikes bomvol met alle laatste geïntegreerde tech – en het beste uit onze complete Peace of Mind Diefstal- & Onderhoudsdekking halen voor een maandelijks bedrag. Dat betekent all-inclusive, zorgeloos rijden. Maar voordat we ingaan op de sappige details, wil je vast weten wat het jou en jouw werknemers oplevert.

Druk op de Turbo Boost om je medewerkers nog blijer te maken

Deelnemen aan het Company Bike Program is een win-winsituatie voor zowel jou als je werknemers. Werknemers zijn gezonder en blijer en sneller geneigd om hun werkplek aan te bevelen. Een mooie constatering, maar laten we met wat bewijs komen. Onze enquête met riders die zich hebben aangemeld voor het VanMoof Company Bike Program laat zien dat maar liefst 76% hun bedrijf eerder zou aanbevelen als een geweldige plek om te werken vanwege het fietsprogramma. En nu er zo'n groot aantal werknemers op hun VanMoof naar het werk gaat, zijn er veel minder auto's op de weg - een duidelijk teken van een tastbare positieve impact op de wereld.

Fietsen in de frisse buitenlucht is een echt gewin als het gaat om het stimuleren van de productiviteit – er zijn talloze onderzoeken waaruit blijkt dat er een duidelijke link is tussen fietsen en creativiteit, een verbeterd geheugen, ​​betere concentratie, hoge energieniveaus en algemeen welzijn.

Haal het beste uit de complete VanMoof-ervaring, voor minder

En het is niet alleen de frisse lucht die de tevredenheid van jou en jouw werknemers tot ongekende hoogte zal boosten. Als je deelneemt aan het Company Bike Program, kun je geld besparen dankzij belastingvoordelen – tot 30% van de kosten van je e-bike met fiets-naar-werk regelingen beschikbaar voor riders in landen als Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Je krijgt jouw VanMoof niet alleen tegen een lagere prijs, je profiteert ook nog eens van onze complete Peace of Mind Diefstal- & Onderhoud Dekking. Onze diefstal garantie betekent dat wanneer het ondenkbare gebeurt en je fiets vermist raakt, onze Bike Hunters ‘m binnen twee weken terughalen. Als dat niet lukt, vervangen we je e-bike voor een fiets van dezelfde - of nog betere - leeftijd en conditie. Onze Peace of Mind Onderhoud Dekking houdt in dat onze Bike Doctors je fiets in optimale conditie houden door proactive check-ups en regelmatige onderhoudsbeurten uit te voeren.

Je kunt kiezen uit onze twee modellen, de VanMoof S3 or X3 (onze high tech e-bikes zijn er in verschillende vormen en maten, net als onze riders). Wij zorgen verder voor alles: we leveren de fietsen, voeren al het onderhoud uit en halen ze zelfs terug als ze gestolen worden. En het beste van alles? Als je stapelverliefd bent geworden op je fiets aan het einde van jouw leaseperiode – heb je de optie om je fiets te houden. We doen je een aankoopvoorstel op basis van de huidige marktwaarde van je e-bike. Dit wordt bepaald aan de hand van het aantal gereden kilometer en de leeftijd en conditie van je fiets.

Klaar om je in te schrijven? Zo werkt het.

We hebben al samenwerkingen met bedrijven zoals Google, Tesla, Ace & Tate en Amazon. Een partnership met VanMoof is supermakkelijk op te zetten: als je je maar wat graag bij ons aan wilt sluiten, maar onze e-bikes eerst wilt uitproberen, kunnen wij op maat gemaakte testritten voor jullie op locatie organiseren. Neem contact op met ons B2B-team via sales@vanmoof.com en wij leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. We kunnen niet wachten om jou en jouw collega's de smaak van het elektrische leven te laten proeven.