Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Inside VanMoof

Pak je kans: dit weekend start onze Outlet Warehouse Sale in Utrecht

Pak je kans: dit weekend start onze Outlet Warehouse Sale in Utrecht

VanMoof-fietsen moeten een leven lang meegaan en we willen het liefst de hele wereld op de fiets krijgen. Daarom bieden we je nu de kans om een extra 10% korting op onze outletfietsen te krijgen tijdens onze Outlet Warehouse Sale in Utrecht van 26 februari tot en met 6 maart. Ja, je leest het goed – dat is korting op korting. Wees er snel bij om een tweedehands VanMoof e-bike in handen te krijgen.

Wanneer?
Er staat je iets bijzonders in onze store te wachten de komende week. Van 26 februari tot en met 6 maart, houden we een Outlet Warehouse Sale waarbij jij de kans krijgt om een van onze outlet e-bikes mee naar huis te nemen met 10% extra korting. Kom langs tijdens onze openingstijden (10:00-18:00)!

Waar?
De Outlet Warehouse Sale zal plaatsvinden in onze Service Hub in Utrecht, te vinden op Savannahweg 63-65, Utrecht.

Hoe werkt het?
Kom langs bij ons Warehouse in Utrecht om onze outletfietsen zelf te bekijken. Onze outletfietsen kunnen wat kleine beschadigingen hebben, maar ze verkeren in perfecte staat om te rijden. Elke fiets is zorgvuldig gecontroleerd door ons team van Bike Doctors, en we verkopen ze tegen prijzen die passen bij hun staat.

Maar geen zorgen – we weten dat het fijn is om onze fiets eerst zelf uit te proberen, want feeling is believing. Als je wilt, kun je een testrit maken op de VanMoof die jij voor ogen hebt. En mocht je direct verliefd worden, dan kun je jouw e-bike gelijk mee naar huis nemen. Dat betekent dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en de fiets al volledig gemonteerd is. Een aanbod dat je niet kunt weigeren, toch?

FAQ

Wat is een outletfiets?
Onze outletfietsen bieden de volledige VanMoof-ervaring, tegen lagere prijzen. Alle outletfietsen zijn gereviseerd, volledig functioneel en hebben een garantie van twee jaar. Ze komen uit een uitlopend assortiment of zijn door andere riders teruggebracht. Zelfs het kleinste krasje op een fiets betekent dat we hem niet als gloednieuw kunnen verkopen, dus veel van onze outletfietsen hebben nauwelijks waarneembare esthetische onvolkomenheden, zoals een klein krasje op het frame.

Hoe worden Outlet fietsen gecategoriseerd?
De geherwaardeerde prijs van een outletfiets wordt bepaald door de staat waarin hij verkeert. Om je te helpen de perfecte fiets te vinden, hebben we ze in categorieën ingedeeld. Elke fiets is zorgvuldig gecontroleerd door een van onze Bike Doctors, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze als nieuw rijden.

Kan ik Peace of Mind-dekking toevoegen aan mijn outletbestelling?
Je kunt onze driejarige Peace of Mind Diefstaldekking toevoegen aan je outletbestelling. Peace of Mind Onderhoud is niet beschikbaar voor outletfietsen.

Kun je niet wachten tot het weekend of ben je nieuwsgierig geworden naar onze outletfietsen?
Bekijk onze outlet
hier.