Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

Dit zijn de VanMoof S5 & A5: onze next generation e-bikes vol vernieuwde unieke tech.

12 marktinnovaties;
9 jaar in ontwikkeling;
2 nieuwe frames;
1 visie voor onze steden;
Dit is revolution, built in.

Dit zijn de all-new, all-electric VanMoof S5 & A5. Onze next generation e-bikes, vol nieuwe unieke VanMoof-tech, zetten de standaard voor riders wereldwijd. Dit is niet alleen een enorme stap in e-mobiliteit, maar voor de toekomst van onze steden als geheel. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Revolution, built in

Bij VanMoof zijn we er niet alleen maar om de dingen in stand te houden. Om echt een grote verandering teweeg te brengen in de manier waarop mensen zich door steden wereldwijd bewegen en om next level elektrisch rijden te bereiken, wisten we dat we ons op onbekend terrein moesten begeven. Elke beslissing die we onderweg hebben genomen – van de eerste bout tot het laatste likje verf – is gemaakt om elektrisch rijden naar een next level te brengen.

Met 231 nieuwe custom-designed onderdelen zorgen de VanMoof S5 & A5 voor een revolutionaire sprong vooruit. Het ultieme doel? Elektrisch rijden makkelijker, slimmer en leuker maken voor mensen in steden over de hele wereld. VanMoof-medeoprichter, Ties Carlier, vertelt: “Deze nieuwe e-bikes vol technologie betekenen een enorme stap om e-biking in steden zo moeiteloos mogelijk te maken. Het netwerk van intelligente sensoren en de op elkaar afgestemde onderdelen in elke S5 en A5 werken allemaal samen om je een intuïtieve rijervaring te geven. Met deze fietsen zullen mensen zich echt eigenaar van hun stad voelen." Nu de achtergrond wat duidelijker is – ben je klaar om de diepte in te duiken?

“Het netwerk van intelligente sensoren en responsieve onderdelen in elke S5 & A5 werken allemaal samen om je een intuïtieve rijervaring te geven. Met deze fietsen zullen mensen zich echt eigenaar van hun stad voelen."

Tot in perfectie ontworpen: de geavanceerde technologie in de gloednieuwe VanMoof S5 & A5

Elk detail van de S5 & A5 is ontworpen voor de soepelste, makkelijkste en krachtigste rijervaring. Meer mensen dan ooit zijn klaar om zich bij de rider-revolutie aan te sluiten – dus als reactie daarop komen we met onze twee toegankelijkste frames tot nu toe (niet iedereen heeft dezelfde lengte als de gemiddelde Nederlandse rider). De S5 is een vernieuwing van het onmiskenbare rechte VanMoof-frame met aangepaste geometrie en kleinere wielen – perfect voor lange, relaxte rides. De A5 is ons laagste instapframe tot nu toe, waardoor meer riders dan ooit e-biking in hun stad kunnen ervaren. De A5 is de beste keuze voor dynamische city rides.

“Een industry-first LED Halo Ring Interface is geïntegreerd in het stuur van de fiets om riders te voorzien van intuïtieve info over hun snelheid, accuniveau en connectiviteit.”

De VanMoof S5 & A5 zitten vol verfijnde, high-quality en onderhoudsarme onderdelen. Een industry-first LED Halo Ring Interface is geïntegreerd in het stuur van de fiets om riders te voorzien van intuïtieve info over hun snelheid, accuniveau en connectiviteit. Als je gebruik maakt van onze nieuwe optionele telefoonhouder kun je onderweg de VanMoof-app gebruiken en live data ontvangen. Allemaal terwijl je rijdt. Je kunt ook je telefoon altijd volledig opgeladen houden, dankzij een geïntegreerde USB-oplaadpoort. Ja – als we zeggen dat we slim rijden, menen we dat ook.

In het hart van de A5 & S5 zit onze krachtige, stille Gen 5 Motor. Door de gloednieuwe torque sensor reageert je fiets op jouw bewegingen en tempo, wat de responsieve rijervaring verhoogt. Samen met de next-gen E-shifter en geïntegreerde accu, coördineert een bijgewerkte intelligente module een intuïtief aandrijfsysteem om je bij elke snelheid de soepelste rijervaring te geven. En onze meest geliefde feature, de Turbo Boost, blijft – en is nu nog epischer dan ooit. Maak je klaar voor instant snelheid to the max met de nieuwe en verbeterde Gen 5 Turbo Boost.

Maar het ontwerpen van onze soepelste en slimste fiets tot nu toe houdt niet op bij de technische details van de fiets zelf. Uiteraard wil niemand zich zorgen maken over diefstal. Onze befaamde antidiefstaltechnologie is verbeterd met een vernieuwde in-wheel Kick Lock, met een grotere pin en automatische terugtrekfunctie die sleutelloos vergrendelen nog makkelijker maakt.

Je kunt je fiets gewoon op slot zetten met een tik van je voet en verder gaan met wat je die dag moet doen. Je fiets is altijd blij als je terugkomt – hij ontgrendelt zodra je weer in de buurt komt. En als het ondenkbare gebeurt, kun je vertrouwen op onze Bike Hunters die je fiets terughalen en op onze Bike Doctors die ’m onderhouden. Met onze Peace of Mind-services regel je dat makkelijk en snel met een tik in de app. Zo hoef jij je maar op één ding te focussen – enjoying the ride.

“De A5 is ons laagste instapframe tot nu toe, waardoor meer riders dan ooit e-biking in hun stad kunnen ervaren.”

Klaar om te rijden? Zo krijg je onze nieuwste e-bikes in handen

Enthousiast over de next generation? De VanMoof S5 & A5 zullen verkocht worden voor € 2.498 en vanaf 5 april beschikbaar zijn. Om de vraag en de levertijden te reguleren, krijgen riders toegang tot aankoop via een wachtlijst.

Ontdek de VanMoof S5 & A5

Nog duizend brandende vragen?
Bekijk onze FAQ’s