Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
Design & Tech

Maak kennis met de VanMoof S4 & X4: Onze buitengewoon ongecompliceerde nieuwe e-bikes bieden het pure plezier van fietsen.

Maak kennis met de VanMoof S4 & X4

Herinner je jouw allereerste fietstocht nog? Het maakte niet uit waar je heen ging. Met de wind door je haren en vrijheid binnen handbereik, ging je gewoon op pad. Uitgerust met iconische, riders-favoriete VanMoof technologie en in vier opvallende nieuwe kleuren, hebben de S4 & X4 alles in huis voor de perfecte rit. De VanMoof S4 & X4 Evergreen is binnenkort te koop voor € 2.198.

"Het allerbeste van onze technologische innovatie in onze meest eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare modellen tot nu toe."

Gebouwd voor betrouwbaarheid, toegankelijkheid en ingenieuze eenvoud

Er zit schoonheid in eenvoud - een pure, ongecompliceerde vreugde die de tand des tijds doorstaat. In feite is het moeilijkste in het leven om dingen eenvoudiger te maken. Maar we hebben 13 jaar aan interne innovatie, expertise en feedback van riders gebundeld om zo de buitengewoon ongecompliceerde VanMoof S4 & X4 tot leven te brengen.

Met de bekroonde frames van de VanMoof S3 & X3 ziet onze nieuwe ride er misschien bekend uit. Maar de nieuwe VanMoof S4 & X4 is volledig herbouwd zodat we elke rider het allerbeste van onze technologische innovatie kunnen bieden in onze meest eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare modellen tot nu toe.

Binnenin onze kleurrijke nieuwe rit: het beste van VanMoof

Met de iconische VanMoof technologie en ingebouwde functies openen de S4 & X4 een wereld vol mogelijkheden. Geoptimaliseerd voor snelle, frequente stadsritten, hebben deze fietsen een automatische 2-versnellingsnaaf, rigoureus geteste onderdelen en een geïntegreerd, extra stevig Gen-4 Kick Lock dat het achterwiel met een tik vergrendelt. Gebruik de VanMoof app voor dashboardnavigatie via de ingebouwde telefoonhouder om je snelheid, ritduur en afstand bij te houden terwijl je fietst. Wil je de batterij van je fiets controleren of je rit direct ontgrendelen? Je kunt ze nu beide binnen enkele seconden openen vanaf het startscherm van je telefoon.

Ieders favoriete VanMoof-functie, de Turbo Boost, zorgt voor on-demand acceleratie, en de dynamische motorondersteuning en geheel nieuwe firmware zorgen voor moeiteloos intuïtief rijgedrag. De S4 en X4 zijn verkrijgbaar in vier opvallende kleuren: Evergreen, Sunbeam Yellow, Purple Fog en Foam Green. Maar hoe zit het met de beveiliging van jouw fiets? Nou, onze ingebouwde anti-diefstal technologie is speciaal ontworpen om fietsendieven weg te jagen. Dankzij de ingebouwde alarmen, sabotagedetectie en vergrendeling op afstand hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Ready to explore?

De VanMoof S4 & X4 is op 9 mei onthuld op vanmoof.com. Evergreen is de eerste kleur die binnenkort te koop is voor €2.198. Wil je op de hoogte blijven van elke drop? Je kunt je aanmelden voor notificaties op vanmoof.com.