Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
VanMoof V

De VanMoof V revealed: nieuwe elektronische componenten die een revolutie in de high-speed e-bike categorie teweeg zullen brengen.

Wij maken graag een goede indruk en met meer dan 10.000 reserveringen voor onze gloednieuwe hyperbike, de VanMoof V, is dat behoorlijk gelukt. We zijn klaar om de wereld van high-speed e-bikes op te schudden - maar hoe verwachten we deze categorie aan te pakken?

De eerste leveringen van VanMoof V worden aan het einde van 2022 verwacht en momenteel is de hyperbike nog volop in ontwikkeling door ons R&D-team. We kunnen nog niet al onze plannen delen, maar we kunnen dit moment niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. De VanMoof V, die alleen op uitnodiging te reserveren is, overtreft het totale aantal speed pedelecs dat in 2021 in Nederland is verkocht. Dus hier een voorproefje van enkele nieuwe componenten die je van onze nieuwste innovatie kunt verwachten.

"Onze nieuwe technologie zal de stabiliteit van de fiets sterk beïnvloeden en vele malen betrouwbaarder maken - tot een niveau dat de e-bike industrie tot op heden nog niet gekend heeft."

Evolutie van geïntegreerde high-speed e-bikes: een compleet nieuwe technologie

De VanMoof V wordt uitgebracht met een compleet nieuw geïntegreerde technologie. Je leest het goed - dat betekent nieuwe chips, geüpdatete sensoren en een verbeterd besturingssysteem. Met de introductie van dit nieuwe technologieplatform zijn veel nieuwe features mogelijk bij de V. Door de dubbele motor bijvoorbeeld, groeit de behoefte aan meer controle; de geüpdatete sensoren zullen hiervoor zorgen.

"Onze nieuwe technologie zal de stabiliteit van de fiets sterk beïnvloeden en vele malen betrouwbaarder maken - tot een niveau dat de e-bike industrie tot op heden nog niet gekend heeft." Medeoprichter Ties Carlier licht toe: "Onze elektrische fietsen, de VanMoof S3 & X3, bevatten over-air updates voor alle elektronische componenten. En dit tillen we naar een hoger niveau met de VanMoof V. Wat dit voor onze riders betekent? Nou, dat we nieuwe software-updates vaker kunnen uitvoeren, extra features kunnen toevoegen en systeemverbeteringen gemakkelijker kunnen doorvoeren.”

Fietsritten worden nog makkelijker door de geïntegreerde telefoonhouder

Ben jij klaar om je rit nóg soepeler te laten verlopen door een handig accessoire? De V heeft een geïntegreerde telefoonhouder, wat inhoudt dat je telefoon gebruikt kan worden als scherm en dashboard en je gemakkelijk updates kunt bijhouden over jouw rit. Naast informatie over je route, kunnen hier ook leuke features vanuit de VanMoof-app in toegevoegd worden die extra goed van pas kunnen komen tijdens lange ritten. Iets om naar uit te kijken dus!

“Sinds 2013 hebben we onze aandrijving volledig in eigen handen en blijven we altijd zoeken naar manieren om onze fietsen te verbeteren.”

Een tweejarig ontwikkelproces loont: maak kennis met onze geüpdatete aandrijving

Voor degenen die ons kennen, wij houden ervan om dingen in eigen hand te houden zodat ieder onderdeel en component op maat gemaakt kan worden voor onze riders. Sinds 2013 hebben we onze aandrijving volledig in eigen handen en blijven we altijd zoeken naar manieren om onze fietsen te verbeteren. De afgelopen twee jaar heeft ons technische team onderzoek gedaan naar een aandrijving die onderhoudsvrij is - dit zou een enorme verbetering zijn in onze elektrische fietsen en de algehele VanMoof ervaring aanzienlijk verbeteren.

Daarom kondigen we met trots aan dat deze vernieuwde aandrijving onderdeel is van de V. De aandrijving (kettingkast en spanner) zal robuuster zijn, waardoor de high-speed e-bike klaar is om de weg op te gaan. De aandrijving zal licht, volledig bedekt en enorm krachtig zijn.

Wil jij onze nieuwe features op de proef stellen? De eerste leveringen van de VanMoof V worden eind 2022 verwacht, dus reserveer de VanMoof V nu!

Ga naar onze website om jouw VanMoof V voor €20 te reserveren.

Reserveer jouw VanMoof V nu