Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op

Back to basics:Upgrade je fiets met accessoires en je klaar bent voor alles.

Back to basics: Upgrade je fiets met accessoires en je klaar bent voor alles.

Je hebt de fiets; wij hebben de accessoires. Wil je tijdens je dagelijkse ritten op alles voorbereid zijn en je VanMoof laten opvallen in de massa? Accessoires zijn de beste manier om je e-bike helemaal city-proof te maken.

De vrijheid van overal en altijd opladen

De verwijderbare PowerBank voor de VanMoof S3 & X3 is een van onze meest gewaardeerde accessoires. Waarom? Voor riders zoals Alena heeft het alles te maken met vrijheid: "Het geeft zo’n ontzettende gemoedsrust als je niet hoeft na te denken waar je je fiets moet opladen. Ik kan overal mijn PowerBank opladen, waardoor ik ook nog eens langere ritjes kan maken." Met de PowerBank kun je tot 100 km extra rijden. Dus je hoeft je niet langer zorgen te maken dat je accu je onderweg in de steek laat: laad je fiets op waar en wanneer je maar wilt.

Onze Smart Product Lead, Jean-Paul Niellissen, heeft de PowerBank ontworpen met het idee dat het de groei in e-bikes helpt toenemen en dat het de barrière om voor een e-bike te kiezen verlaagt. “Steeds meer mensen wonen in een appartement, dus we moesten met een andere oplossing voor opladen komen. De PowerBank vergroot aan de ene kant je bereik en aan de andere kant geeft het mensen de mogelijkheid om hun accu mee naar boven te nemen om op te laden in plaats van de fiets in z’n geheel aan de lader te moeten leggen." En volgens riders als Alena lijkt deze ontwerpfilosofie zijn vruchten af te werpen.

Gooi het erin en go

Of het nu een bos bloemen bij de bloemist op de hoek of een nodige boodschap op de terugweg van werk is, je wilt de mogelijkheid hebben om onderweg iets mee te kunnen nemen. Onze voordragers zorgen ervoor dat je dynamisch door de stad kunt rijden — en er daarbij ook nog eens goed uitziet. Voor degenen met een X2, kun je met onze houten manden in knallend Fog White of ingetogen Thunder Gray je fiets laten opvallen in het fietsenrek. Onze X3-rijders kunnen daarnaast kiezen voor een strakke aluminium mand in klassiek matzwart. We hebben zelfs een handige video die laat zien hoe je zelf een voordrager op je fiets zet.

Maak het jezelf niet te zwaar

Onze voor- en achterdragers zijn even praktisch als good-looking, gemaakt van stevig aluminium. Ze passen precies op je fiets – en zijn licht van gewicht. Dragers zijn de perfecte manier om alles mee te kunnen nemen wat je maar wilt. Moet je iets zwaars naar de andere kant van de stad brengen? Onze achterdrager kan tot 15 kg tillen. De voordrager kan tot 10 kg dragen en komt met een verwijderbare mand en koord om je items veilig vast te zetten. Check hoe monteer je je drager.

Je nieuwe beste vrienden

Slim de stad door? Onze handige tassen bieden uitkomst. Als je boodschappen naar huis moet nemen of onderweg spontaan een cadeau voor een vriend moet ophalen, dan is bagageruimte op je fiets essentieel. Onze kleine fietstas past gemakkelijk op de achterdrager van je fiets en heeft de perfecte maat voor je dagelijkse benodigdheden, en nog wat extra's. Hij heeft zelfs een schouderriem, zodat je hem makkelijk van en naar je fiets kunt dragen. En wat voor weer het ook is: de tas is bestand tegen extreme omstandigheden en zware regenval.

Jong geleerd: kinderzitjes

Waarom zouden alleen volwassenen lol mogen hebben? De meeste kinderzitjes passen op onze fietsen, maar we denken dat de Thule Yepp Maxi of Mini kinderzitjes de beste opties zijn om je kind voorop de fiets te dragen. Voor een van onze Riders of the Week, Roos, maakt dit fietsen nog specialer: “Mijn kind kan niet stoppen met lachen, wat vaak hoofden doet omdraaien als ik langs fiets. Hij zit ook nog eens op de beste plek om de Turbo Boost in te drukken – wat hij natuurlijk geweldig vindt!”

We nemen het hem niet kwalijk, Roos.

Ontdek al onze accessoires op vanmoof.com.