Hmm, we kunnen niet vinden wat je zoekt...

Geef niet op! Controleer de spelling, of probeer iets minder specifiek.

Zoeken op
VanMoof V

Vertraging in de productie van de VanMoof V: een update

Vertraging in de productie van de VanMoof V: een update

Onze teams testen momenteel de eerste prototypes van onze allereerste hyperbike, de VanMoof V, in de straten van Taipei. De planning was om deze herfst met de grootschalige productie van start te gaan, maar we verwachten nu eind 2023 met de productie te kunnen beginnen. We hebben de tijdlijn moeten aanpassen door problemen in de wereldwijde supply chain. Dit is de laatste update over de VanMoof V.

De VanMoof V is ontworpen om riders een werkelijke vervanging voor de auto te bieden. De V is geoptimaliseerd voor lange afstanden en ontworpen om een revolutie in de high-speed e-bike-categorie teweeg te brengen. Met een geïntegreerde snelheidsinstelling die is afgestemd op nationale regelgeving kun je met deze hyperbike snelheden tot wel 50 km/u bereiken. De V heeft meer kracht, zit vol nieuwe features en is uitgerust met de nieuwste VanMoof-technologie waardoor zelfs de grootste steden kleiner voelen.

“De wereld ziet er vandaag heel anders uit dan toen we de VanMoof V 12 maanden geleden aankondigden”, verklaart medeoprichter en CEO Ties Carlier. “We begrijpen dat de vertraging in de productie voor velen een teleurstelling zal zijn, maar het is belangrijk om gezien het huidige economische klimaat realistisch te zijn. Onze teams doen er alles aan om zich aan onze aangepaste tijdlijn te houden en we kunnen dan ook niet wachten om de V zo snel mogelijk op straat te zien verschijnen."

"Wat veel riders als muziek in de oren zal klinken, is dat we nieuwe technische features, die oorspronkelijk voor de VanMoof V zijn ontworpen, in onze nieuwste e-bikes, de S5 & A5, hebben geïntegreerd zoals automatisch schakelen, een volledig nieuwe aandrijving, telefoonhouder en USB-C-oplaadpoort.”

Veel van de revolutionaire features en next-level technologie die in de VanMoof V zullen worden geïntegreerd kunnen al wereldwijd door onze riders worden getest. "Wat veel riders als muziek in de oren zal klinken, is dat we nieuwe technische features, die oorspronkelijk voor de VanMoof V zijn ontworpen, in onze nieuwste e-bikes, de S5 & A5, hebben geïntegreerd zoals automatisch schakelen, een volledig nieuwe aandrijving, telefoonhouder en USB-C-oplaadpoort”, aldus Ties. De VanMoof S5 & A5 zijn superslimme elektrische fietsen voor in de binnenstad, de V is ideaal voor riders die langere afstanden met hogere snelheden willen afleggen. Je kunt de V hier vergelijken met de S5 & A5. De eerste leveringen van onze nieuwe generatie city e-bikes, de VanMoof S5 & A5, liggen op schema en staan gepland voor het einde van dit jaar. Wereldwijd kunnen hiervoor testritten worden geboekt bij onze VanMoof-locaties.

Riders met een reservering voor de VanMoof V behouden hun plaats op de wachtlijst. Voorafgaand aan de levering nemen we contact op voor meer informatie.

Ontdek hier de features en specificaties van de VanMoof V.

Nog vragen over de vertraging in de productie van de VanMoof V die onbeantwoord zijn gebleven? Ga dan naar onze FAQ-pagina voor een antwoord op je meest prangende vragen.